Hondenschool Never Walk Alone 

 

Ons team

Simone Meulen

Simone Meulen

Oprichter en Kynologisch instructeur Ik ben Simone Meulen, als ze me vroegen als kind wat ik wilde worden, was het standaard antwoord "iets met dieren". Thuis hadden we geen hond omdat enkele gezinsleden bang voor honden waren. Toch ben ik met honden en andere dieren opgegroeid omdat bijna al mijn vrienden wel een huisdier hadden. Toen ik het huis verliet, was het eerste wat ik zei, nu heb ik een eigen huis en neem ik een hond. Dit was Roots, een zwarte labrador retriever, die mij geholpen heeft om te worden wie ik nu ben. Door haar en met haar heb ik mijn diploma Kynologisch instructeur kunnen halen. Ze is altijd bij me, vandaar de naam van de Hondenschool Never Walk Alone. Onze tweede hond was Duke, door haar ben ik me gaan verdiepen in gedrag wat honden laten zien, en hoe kun je bepaald gedrag ombuigen. Onze huidige hond en maatje is Monza, ook een zwart labrador geboren 25-11-2011. Mijn spiegel, mijn evenbeeld.

Kynologisch instructeur (erkend Raad van bestuur) Instructeur Hersenwerk Instructeur Impuls Controle Instructeur Nadac Hoopers 2022 Instructeur Concept Training Bijkomende cursussen/lezingen - Intuïtief Communiceren met dieren - Kindercoach met hond. - Vik Buitenlandse hond - Lichaamstaal van honden, feiten en fantasie - Het hondenschool instructeurs Congress 2020 - lezing over de neus van de hond - lezing over Hoogsensitiviteit bij honden - Webinar over Welzijn/stress /emotie bij honden - Webinar knettergoed communiceren met kinderen -2022 Instructeur Concept Trainining

Titel

Jeanette Bohoquez

Jeanette Bohoquez

Instructeur in opleiding 2021- Kynologisch Instructeur 2022- Instructeur Concept Training